Fotoshoot

Liefde Puur Natuurlijk Spontaan Feestje

Voor de fotoshoot

Via de mail of via het contact formulier kun je een fotoshoot boeken. Mocht je speciale wensen hebben voor een fotoshoot die niet onder het kopje thema’s staat, dan mag je altijd vragen stellen over de mogelijkheden!

Aan de hand van jou thema keuze gaan we samen kijken naar de perfecte locatie voor jou fotoshoot! Dit kan bij jou thuis zijn maar ook een buitenlocatie. Als fotograaf heb ik een aantal vaste plekken voor fotoshoots, maar mocht je zelf een hele toffe plek weten sta ik daar altijd voor open!

Als we het thema en de locatie hebben gekozen dan gaan we kijken naar de geschikte dag voor de fotoshoot. Je bent namelijk wel afhankelijk van het weer etc.

Als laatste bespreken we de overige zaken zoals hoe de fotoshoot precies ter werk gaat, eventuele vragen over de kledingkeuze en andere vragen.

Tijdens de fotoshoot

Tijdens de fotoshoot help ik jou met verschillende houdingen en poses hoe je kan gaan staan. Mocht je zelf al verschillende poses weten mag je dat natuurlijk altijd vertellen!

Ik ga altijd te werk op een spontane manier, hou er dus rekening mee dat het niet gewoon staan en lachen is!

Voor de fotoshoot reken ik altijd 1 uur, mocht dit uitlopen wegens omstandigheden dan is dit geen enkel probleem.
Een fotoshoot vinden sommige mensen heel spannend, ik stel je op je gemak en we nemen alle tijd die nodig is om de fotoshoot zo fijn mogelijk te laten verlopen.

 

Na de fotoshoot

Na de fotoshoot ontvang je binnen enkele dagen een overzicht van de door mij gemaakte selectie foto’s. In dat overzicht kun jij rustig alle foto’s bekijken, houd er rekening mee dat de foto’s niet bewerkt zijn! Nadat je alle foto’s rustig hebt bekeken kun je aangeven welke foto’s jou favoriet zijn.

Zodra ik de aangegeven favoriete foto’s heb ontvangen, ga ik de foto’s bewerken. De bewerkte versie van de foto’s ontvang je binnen 2-3 werkdagen in je mailbox!

Het overzicht van de foto’s staat 2 maanden na de fotoshoot online, na die twee maanden wordt het overzicht verwijderd.

Als fotograaf heb ik een bepaalde stijl voor mijn fotografie. Ik maak daarbij de keuzes over de uitsnede van de foto’s en de bewerking. Het is dus zeker niet toegestaan om de foto’s bij te snijden of te bewerken met het posten of afdrukken van de foto’s!

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Recencies

  "Al jaren lang , komt Susan als fotografe bij ons.
  Ze is een zeer professioneel fotografe , en wilt graag het maximale uit de fotoshoot halen.
  Ze bied advies voor poses , complimentjes en geeft een comfortabele en fijne sfeer.
  Suus kan altijd zo rustig en kalm wachten als het gaat om mijn dieren, wat ook enorm fijn voelt, ze neemt haar tijd en begrijpt goed hoe ze een dier op zijn gemak brengt en zo altijd een kalme fotoshoot met een mooi natuurlijk beeld.
  Ze houd de foto’s natuurlijk met een magisch tintje.
  Ik ben enorm dankbaar en gelukkig met jou !

  Naomi Bosch

  "Wat een topfotograaf is Susan.
  Ze heeft van ons gezin foto's gemaakt op een hele leuke speelse manier.
  Je voelt je echt bij haar op je gemak.
  En de foto's zijn ook nog een prachtig!
  Een echte aanbeveling om uw foto's door haar te laten maken.
  Ik kom zeker nog eens bij haar terug!"

  Lidi Sikkens

  "Suus is en jonge talent volle fotograve. Anders dan standaard weet ze bijzondere shots te maken, wat prachtige, unieke plaatjes oplevert. Ze is flexibel, denkt mee en heeft altijd een nieuw idee.
  Thanks voor de bijzondere shoots Suus!"

  Deborah Kyeremeh Post