Tarieven

Hieronder vind je een overzicht van de verschillende pakketten. De pakketten hebben een standaard start-tarief, daarna kun je het pakket zo aanpassen naar hoe jij het wilt.

Small

€125

Voor dit pakket reken ik 45 minuten fotoshoot tijd, mocht de fotoshoot om welke reden dan ook uitlopen is dat geen probleem. Bij dit pakket zitten 10 digitale foto’s naar keuze, zodra de foto’s zijn uitgekozen ga ik de foto’s bewerken en dan krijg je die binnen 2-3 dagen in je mailbox! Mocht je extra foto’s willen dan kan je die altijd bij bestellen.

Medium

€155

Voor dit pakket reken ik 1 uur fotoshoot tijd, mocht de fotoshoot om welke reden dan ook uitlopen is dat geen probleem. Bij dit pakket zitten 15 digitale foto’s naar keuze, zodra de foto’s zijn uitgekozen ga ik de foto’s bewerken en dan krijg je die binnen 2-3 dagen in je mailbox! Mocht je extra foto’s willen dan kan je die altijd bij bestellen.

Large

€185

Voor dit pakket reken ik 1,5 uur fotoshoot tijd, mocht de fotoshoot om welke reden dan ook uitlopen is dat geen probleem. Bij dit pakket zitten 20 digitale foto’s naar keuze, zodra de foto’s zijn uitgekozen ga ik de foto’s bewerken en dan krijg je die binnen 2-3 dagen in je mailbox! Mocht je extra foto’s willen dan kan je die altijd bij bestellen.

Speciaal

€250

Dit pakket kan gebruikt worden voor als je een fotograaf wilt bij een andere gelegenheid dan een fotoshoot. Denk daarbij aan een feestje, gala van je zoon/dochter of een andere gelegenheid waarvoor je een fotograaf langer in wilt huren. Voor dit pakket reken ik 1-3 uur fotoshoot tijd. Bij dit pakket zitten alle uitgekozen digitale foto’s.

Jullie gaan trouwen, gefeliciteerd! Ik leg heel graag jullie speciale dag vast! Ook voor een bruiloft heb ik een vast pakket. Het pakket voor de bruiloft kost € 400,- en daar zitten een aantal dingen bij inbegrepen. Ik kom 4 uur lang fotograferen. Hierbij krijg je 100 digitale bestanden in hoge resolutie. Mocht je mij langer als fotograaf willen dan is ieder uur € 50,- inclusief 25 digitale bestanden.

Het kan ook zijn dat je liever een vaste fotograaf wilt bij zowel het aankleden, receptie, trouwfoto's en het feest. Dat kan natuurlijk ook! Dit kost € 750,- en daar zitten standaard 500 digitale bestanden bij. Mocht je meer digitale bestanden willen dan is dat per 20 digitale bestanden € 40,-

Mocht je vragen hebben over de mogelijkheden of de datum?
Twijfel dan niet om contact met mij op te nemen!

Heb je vragen of wil je een afspraak maken?

Twijfel dan niet om contact op te nemen!

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.